Οικονομικά Νέα

Το ανανεωμένο τεύχος #71 του Business File Quarterly Review περιλαμβάνει εκτενή συνέντευξη του προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Τάκη Αράπογλου ο οποίος αναλύει τις συνθήκες της αγοράς καθώς και τα σχέδια της ΕΤΕ στην Ελλάδα και διεθνώς κατά τη διάρκεια της ταραγμένης περιόδου που διανύουμε.

Στο τεύχος Μαρτίου δημοσιεύονται ακόμη: συνέντευξη του προέδρου του Χρηματιστηρίου Αθηνών Σπύρου Καπράλου, ειδήσεις και αναλύσεις σχετικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την Ελληνική οικονομία, τον τραπεζικό κλάδο και τις αγορές, μια σε βάθος έρευνα για τη  δοκιμαζόμενη Ελληνική αγορά ακινήτων καθώς και αναλύσεις των κρίσιμων κλάδων του τουρισμού και της ναυτιλίας.

Επίσης εξετάζουμε τα σχέδια της Ελλάδας και της Βουλγαρίας να ενισχύσουν τους ενεργειακούς τους δεσμούς εγκαινιάζοντας μια διασυνοριακή απευθείας σύνδεση των δικτύων τους η οποία θα άρει την εξάρτησή τους από το Ρωσικό αέριο το οποίο προμηθεύονται από τον αγωγό που διατρέχει την Ουκρανία και την Ρουμανία.

Η νέα ομάδα του Business File περιλαμβάνει τον αρχισυντάκτη Φίλιππο Πάγκαλο και τους τακτικούς συνεργάτες Χάρη Παπαχρήστου, Βανέσσα Αλεξάκη και KerinHope. Ο επί μακρόν πρώην διευθυντής συντάξεως Robert McDonald παραμένει ως σύμβουλος έκδοσης.

Πηγή: www.economia.gr