Επιλογές

No result.

Νέες Ασκήσεις ΑΟΘ

ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ: Θέματα εξετάσεων 2013 - Ενδεικτικές απαντήσεις

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΪΟΥ 2013 - ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ:
ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ
ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

Αρχείο θεμάτων

Ενδεκτικές Απαντήσεις των θεμάτων

 

Γίνονται δεκτές όλες οι επιστημονικά ορθές απόψεις.

Έτσι για παράδειγμα, μπορεί ο μαθητής να υπολογίσει τη μεταβολή του κόστους παραγωγής χρησιμοποιώντας τον τύπο του οριακού προϊόντος, να βρεί τους εργάτες που παράγουν τις αντίστοιχες ποσότητες, στη συνέχεια να υπολογίσουν το κόστος παραγωγής αφού πολλαπλασιάσουν με την αμοιβή της εργασίας κια τέλος να βρούν τη μεταβολή του κόστους καθώς αυξάνεται η παραγωγή.

Διαβάστηκε 864 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 21:17
ΕΟΕΔΕ

About:

esos.gr

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα για την Παιδεία
  • Υπουργείο παιδείας Πρόταση να δοθεί η δυνατότητα στους διοικητικούς υπαλλήλους να διεκδικούν θέσεις Διευθυντών και Υποδιευθυντών , εισηγήθηκε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών του υπουργείου Παιδείας. Ακολουθεί ολόκληρη η πρόταση για τη δομή και λειτουργία των Δ.Ι.Ε.Κ. Τα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) έχουν σκοπό την παροχή υπηρεσιών αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης σε αποφοίτους Λυκείου. Ανήκουν στη μη τυπική εκπαίδευση (μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση). Στα Δ.Ι.Ε.Κ.

    ...

Πανελλαδικές

Ωρολόγια Προγράμματα

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies. More details…