Επιλογές

No result.

Νέες Ασκήσεις ΑΟΘ

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ημερίδα: Οικονομική Κρίση και Οικονομική Εκπαίδευση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Πειραιά - Δυτικής Αττικής και Κυκλάδων της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΟΕΔΕ) σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στην, επιμορφωτική ημερίδα που διοργανώνει, με θέμα:

«Οικονομική κρίση και Οικονομική Εκπαίδευση»

 Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012 από 09:30 έως 15:00, στο αμφιθέατρο της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά (Σωτήρος 17, πίσω από το Δημαρχείο Πειραιά).

 Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Διαβάστηκε 1705 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013 15:33

About:

esos.gr

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα για την Παιδεία
  • Για το μουσικό μάθημα «Μουσική Αντίληψη και Γνώση», οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Κρήτης, Ιονίων Νήσων, Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου και το επώνυμό τους αρχίζει από Α έως και Μ, θα εξεταστούν στην ΑΘΗΝΑ, στο εξεταστικό κέντρο στο κτίριο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων – αίθουσα «Jacqueline de Romilly» (Α. Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 15180, Μαρούσι). Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν σήμερα από το υπουργείο Παιδείας.

Πανελλαδικές

Ωρολόγια Προγράμματα

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies. More details…