Επιλογές

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Αντιπροσώπων

  • Ιουν 26, 2013

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο διαπίστωσε αδυναμία διεξαγωγής των εκλογών στο Περιφερειακό Τμήμα Στερεάς Ελλάδας μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες του Διοικητικού του Συμβούλιου. Έτσι ανέλαβε να διεξαγάγει τις εκλογές, μέσα από τη διοργάνωση ημερίδας τον Απρίλιο του 2013 στη Λειβαδιά.

Τα μέλη του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου και οι συνάδελφοι ενώ γνώριζαν ότι θα διεξαχθούν εκλογές και είχε εξασφαλισθεί άδεια από το Γενικό Γραμματέα του υπουργείου παιδείας, δεν συμμετείχαν στην ημερίδα.
Εκ των υστέρων ζητούν συμβιβασμό, δηλαδή να παραιτηθεί μετά από ένα χρόνο το νεοεκλεγέν Δ.Σ., για να μπορέσουν να συμμετάσχουν και αυτοί.
Η Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων στις 16 Ιουνίου του 2013 αποφάσισε ομόφωνα για το θέμα του Περιφερειακού Τμήματος Στερεάς Ελλάδας τα εξής:
1. Το νεοεκλεγέν τον Απρίλιο του 2013 Διοικητικό Συμβούλιο αντιπροσωπεύει τους οικονομολόγους εκπαιδευτικούς της Στερεάς Ελλάδας για την τριετία 2013-2016
2. Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει στη Λαμία, όπου θα συγκροτηθεί σε σώμα. Το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο δια του προέδρου του θα παραδώσει, σφραγίδα, βιβλίο πρακτικών, βιβλιάριο τραπέζης αν υπάρχει.
3. Αφού οι συνάδελφοι της Λαμίας επιθυμούν να προσφέρουν στην κοινή υπόθεση των οικονομικών μαθημάτων μπορούν να το κάνουν δουλεύοντας στο παράρτημα της Λαμίας, αφού το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει παραρτήματα σε κάθε νομό.
4. Αντιπροσωπεία του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου θα παρίσταται στη συνεδρίαση αυτή, η οποία θα γίνει εντός του Ιουνίου
5. Καλούμε της συναδέλφους να συμβάλλουν στην συνοχή και στην ενότητα του Περιφερειακού Τμήματος και να αναλογισθούν τη δύσκολη θέση που βρίσκονται σήμερα οι οικονομολόγοι, ενόψει μάλιστα της νέας μεταρρύθμισης του σχολείου.

 

Αθήνα 16-6-2013

Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies. More details…