ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Πειραιά και Δυτικής Αττικής

Τηλέφωνο: 6948522828 , 6977749928

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Περιφερειακό τμήμα Πειραιά της Ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Κάθε μέρα Ηγέτης, μια εναλλακτική προσέγγιση στην άσκηση ηγεσίας» Εκδόσεις Πεδίο,  του συγγραφέα και αποφοίτου της Ιωνιδείου Μιχάλη Γιαννουλέα, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει, στη συζήτηση - ομιλία με θέμα «Η Ηγεσία στην καθημερινότητα της Κρίσης».

Η εκδήλωση η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (ΟΕΣΥΝΕ) και εντάσσεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας  θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μεγάλων Ευεργετών, Γεώργιος Μπόμπολας», του Συνδέσμου, (Πραξιτέλους 236, έναντι Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά),  την Κυριακή  11/12/2011 και ώρα 11:30.

Την ίδια ημέρα και ώρα, μετά τη λήξη της εκδήλωσης , το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Πειραιά προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπροσώπων για τη Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι και ανήκουν οργανικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά και Δυτικής Αττικής και Κυκλάδων μπορούν να το δηλώσουν στη γραμματεία μέχρι την ώρα έναρξης  της  ψηφοφορίας   κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ